EGY DARAB TERMÉSZET AJÁNDÉKBA

Lepd meg a számodra fontos embereket élő ajándékkal.

Egy cserepes virág melegséget és életet visz minden szobába. Gondoskodást igényelnek és akár évek múltán is emlékezetik a szeretteteid, hogy fonosak neked és gondolsz rájuk.

EGY DARAB TERMÉSZET AJÁNDÉKBA

Lepd meg a számodra fontos embereket élő ajándékkal.

Egy cserepes virág melegséget és életet visz minden szobába. Gondoskodást igényelnek és akár évek múltán is emlékezetik a szeretteteid, hogy fonosak neked és gondolsz rájuk.

CSEREPES VIRÁGAINK

TAVASZI KERT

A tavasz az az időszak, amikor a természet újra életre kel. Kinyílnak a virágok és színesek lesznek a fák.

Ebben az időszakban sokkal szebb minden. Süt a nap, boldogabbak vagyunk és örömmel nézük ki az ablakon vagy teszünk egy sétát.

A Tavaszi Kert kosarunkat úgy alkottuk meg, hogy ezt a színességet és boldogságot tudd becsempészni az otthonodba, így barátságosabbá és kellemsebbé téve a bent töltött időt.

TI MONDTÁTOK RÓLUNK

“Stílusos, ízléses kreációk , egyedi a városban !! Önálló gondolat, elképzelés a megvelósítás pedig ÖTÖS !!”
S. Barnabás

SEGÍTÜNK BOLDOGGÁ TENNI VALAKIT

MINDEN ALKALOMRA

A Fleurt virágok kiváló ajándékok minden alkalomra. Legyen szó ünnepről, születésnapról, randiról vagy egyszerűen ha csak meg szeretnél lepni valakit.

GONDOSSÁGGAL KÉSZÜL

Ahogy a csokrokat, úgy a cserepes virágokat is legnagyobb gonddal készítjük össze, csomagolunk be és ügyelünk rá, hogy biztosnágban jusson el hozzád vagy akihez szeretnéd.

BOLDOGSÁG GARANCIA

Amikor azt mondjuk, hogy ti vagytok a legfontosabbak, akkor azt komolyan is gondoljuk. Éppen ezért minden felmerülő problémát rögtön megoldunk.

MIÉRT AJÁNDÉKOZZAK CSERPES VIRÁGOT?

Egyrészt, a cserepes virágok sokkal tovább megőrzik a szépségüket, mint a vágott virágok. A megfelelő gondoskodás mellett, egy cserepes virág hónapokig vagy akár évekik is életben marad és emlékeztetik rá szeretteidet, hogy fontosak neked.

Másrészt a cserepes növények javítják a levegő minőségét, hiszen oxigént termelnek és szűrnek is. Emellett elősegítik a koncentrációt és csökkentik a stresszt.

Harmedrészt pedig életet visznek minden belső térbe. Sokkal kellemesebb egy olyan házban lenni, ahol vannak virágok és növények. Feldobják a szobát, becsempésznek egy kis természetet és boldogabbá is tesznek minket.

MILYEN ALKALOMRA ÉRDEMES ILYET ADNI?

A csrepesek olyan alkalmakra a legjobb ajándékok, amikor valami hosszú távú dolgot szeretnénk megünnepelni vagy mondjuk egy hosszú távú gondoskodást szeretnénk megköszönni.

Mi konkrétan ezekre az alkalmakra javasoljuk őket:

Persze ez nem azt jelenti, hogy csak ezekre az alkalmakra lehet ajándékozni, hiszen ha csak úgy, különösebb indok nélkül meg szeretnél lepni valakit, aki számodra fontos, akkor is tökéletesek.