TÖKÉLETES AJÁNDÉK MINDEN ALKALOMRA

Egy szépen megkomponált csokor több néhány virágnál. Örömet szerez, boldoggá tesz, és szebbé teszi a napot.

Lepj meg egy számodra fontos embert és beszélj hozzá a virágok nyelvén.

TÖKÉLETES AJÁNDÉK MINDEN ALKALOMRA

Egy szépen megkomponált csokor több néhány virágnál. Örömet szerez, boldoggá tesz, és szebbé teszi a napot.

Lepj meg egy számodra fontos embert és beszélj hozzá a virágok nyelvén.

CSOKRAINK

ÖRÖKKÉ RÓZSA CSOKOR

A vörös rózsa az igaz szerelem örök szimbóluma.

Egy szép csokor belőlük nem csak romantikus és klasszikus, de időtlen és elegáns is. Elbűvölő illatuk pedig csak tovább fokozza a bennük rejlő szépséget és szenvedélyt.

A vörös rózsa mindig egy jó lehetőség, hogy azt mond: “Szeretlek!”

TI MONDTÁTOK RÓLUNK

“Stílusos, ízléses kreációk , egyedi a városban !! Önálló gondolat, elképzelés a megvelósítás pedig ÖTÖS !!”
S. Barnabás

SEGÍTÜNK BOLDOGGÁ TENNI VALAKIT

MINDEN ALKALOMRA

A Fleurt virágok és csokrok kiváló ajándékok minden alkalomra. Legyen szó ünnepről, születésnapról, randiról vagy egyszerűen ha csak meg szeretnél lepni valakit.

GONDOSSÁGGAL KÉSZÜL

Minden csokrot a legnagyobb gondossággal készítünk el, csomagolunk be és ügyelünk arra is, hogy biztosnágban jusson el hozzád vagy akihez szeretnéd.

BOLDOGSÁG GARANCIA

Amikor azt mondjuk, hogy ti vagytok a legfontosabbak, akkor azt komolyan is gondoljuk. Éppen ezért minden felmerülő problémát rögtön megoldunk.

SOKATMONDÓ MEGLEPETÉS MINDEN ALKALOMRA

A virágok a kulcsai egy igazán jelentőségteljes és sokatmondó ajándéknak. Nem számít, hogy boldog eseményről, születésnapról, házasságról, évfordulóról, vagy szomorú eseményről van-e szó.

A virágoknak van egy olyan varázslatos képességük, hogy képesek kifejezni és átadni érzelmeket anélkül, hogy egy szó is elhangzana.

Válassz egy szépen megalkotott csokrot és engedd, hogy a színek és a friss illatok tökéletesen adják át az üzeneteded a számodra fontos embereknek.

HOGYAN KÜLDJEK TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT?

1. Gondosan válassz – Úgy válaszd ki a csokrot, hogy az a legjobban passzoljon az adott alkalomhoz. Ez egy nagyon fontos összetevője a jó ajándéknak és sokszor azt látjuk, hogy mégesm fordódik rá elég figyelem. A megfelelő választáshoz a csokraink oldalán találsz segítséget.

2. Dobd fel egy kis üzenettel – Válassz egy szép idézetet vagy egy számodra kedves gondolatot és mi készítünk belőle egy üdvözlőkártyát. Ezzel még személyesebbé tudod tenni az ajándékot és még nagyobb örömöt tudsz szerezni annak, akinek adod.

3. Bízd gondos kezekre – Mi odafigyelünk arra, hogy a legnagyobb odaadással készítsünk el minden egyes csokrot. A célunk, hogy olyan csokor kerüljön ki a kezeink közül, amit szívesen adsz oda annak akinek szeretnéd és az biztosan mosolyt csal az arcára.

MILYEN VIRÁGOT VÁLASSZAK?

Szerencsére nagyon sok jó lehetőség közül tudsz választani.

Úgy válogattuk össze virágpalettánkat, hogy az a legszebb és a legjobb minőségű virágokat tartalmazza, amiket szívesen ajándékozol oda vagy teszel tisztelet velük.

Minden virág más-más jelentést hordoz. A válogatásunk lehetőséget biztosít arra, hogy tökéletesen add át üzeneted, személyre szabottan, bármely szerettednek.

Jó szívvel ajánljuk: